skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

FRANKOFONIFESTIVALEN 2023

arrangementet ble avsluttet

FRANKOFONIFESTIVALEN 2023

Fra 120,00 NOK

Sted

Dato

15. Mars 2023, 18:00 - 21:30

Beskrivelse

INSTITUT FRANCAIS DE NORVÈGE 

presenterer

Kl 19.00 til 20.00 – Kreolsk litteratur: et møtepunkt

Tre forfattere; fra hver sin kant av verden møtes i Oslo. De skriver fra landet der de ble født, og selv om deres kulturer står langt fra hverandre, bringer det kreolske språket dem sammen. Kreolsk, som har sitt opphav fra begynnelsen av kolonitiden, er et hybridspråk. Kreolsk bærer og overfører en fortid som er både smertefull og gledelig, samt en arv preget av opprør og standhaftighet.

Med Ari Gautier (India/Madagaskar), Priya Hein (Mauritius) og James Noël (Haiti).


Kl 21.00 til 22.30 – Konsert med Maya Kamaty

Maya Kamaty er en sanger og låtskriver fra den franske øya Réunion. Musikken hennes er en reise mellom tradisjon og modernitet. Gjennom denne utrykker hun sine kreolske røtter. Med sin nye EP "Sovaz"" ("vill" på norsk), som hun definerer som "Kreol Urban pop", synger Maya Kamaty om et dypt engagement som reflekterer et samfunn i opprør. Dette er ordene til en sterk og selvstendig kvinne.

Arrangør

Institut français de Norvège har som hovedformål å utvikle et fransk-norsk samarbeid innen kunst og kultur, språk, vitenskap og høyere utdanning.

  Lokale

  Melahuset, Mariboes gate 8, 0183 Oslo

  Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

   Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

   Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

   Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

   Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

   Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

  Oppdag mer