Frå Rock & Roll til Country - Ei musikalsk reise gjennom 55 år. Fox & Longhorn

Frå Rock & Roll til Country - Ei musikalsk reise gjennom 55 år. Fox & Longhorn

Fra 145,00 NOK

Sted

Flere tidsluker

21 April 2023 - 22 April 2023

Beskrivelse

Frå Rock & Roll til Country

Ei musikalsk reise gjennom 55 år

FOX - Longhorn

Her får du alle godbitane frå ei lang musikkhistorie frå Fox til Longhorn med 8 mann på scena. Tidenes lyd- og lysshow.

Historiske bilete og filmar viser vi på storskjermane.

Kanskje finn du deg att frå du var ung?

Det er høve til å ta seg ein svingom!

Showet varar ca 2,5 time med pause. Musikk på anlegget etter showet.
Dørene åpnar kl. 18.
Matservering frå kl. 16.
Baren stenger kl. 23.30.

Arrangør

Lærdal Show Theater ligger på Lærdal Ferie- og Fritidspark idyllisk ved Sognefjorden og kun 500 meter fra Gamle Lærdalsøyri og sentrum i Lærdal. Vårt store showtelt komplett utstyrt med scene, trusser og topp moderne lyd, lys og videoteknikk byr på alt fra store Live show med band, dansere og internasjonale artister til lokale og regionale konserter, teater og gjerne dine sammenkomster som slektstreff, bryllup etc. I showteltet har vi bordservering der du sitter i komfortable stoler rundt 4-manns små rundbord med kapasitet opptil 300 personer. Ved "kino"-seteoppstilling har vi kapasitet på 450. Inntil showteltet har vi eget telt for bespisning og bar før og etter show eller andre arrangement i tillegg til vår restaurant ved siden av. Overnatting på Lærdal Ferie- og Fritidspark (camping, hytter, leiligheter, rom) eller på nærliggende hoteller i sentrum/havnen.

Lokale

Lærdal Ferie- og Fritidspark Lærdal Show Theater, Grandavegen 5, 6887 Lærdal

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.