"Folkefesten" - Lørdag 24.aug - Vassendgutane, Hr Smiths Venner

24. August 2019, 19:00 - 25. August 2019, 01:00

Amfi Eidsvoll, Gladbakkvegen 1, 2070 Råholt

Velkommen til Råholtdagene 2019!

Lørdag 24.august arrangeres den årlige "Folkefesten" på Råholt hvor selveste Vassendgutane blir å høre, samt Hr Smiths venner som speller Jokke, da blir det garantert fest!. Det blir stort serveringstelt hvor DJ`en varmer opp før konsertstart på scenen.

Vassendgutane

Vassendgutane 2019  ”Tidsreise”
18 Desember 2018 ble Vassendgutane tildelt sitt 19 trofè. Da de ble Gullplate overlevert for ”Du & Ej  & Meetoo”.  Det at en Norsk artist er blitt tildelt så mange trofè for sine album, taler sitt klare språk om bandets eventyrlige suksess gjennom 23 år. Managementet opplyser at nye rekorder ble satt i 2018 og at bookingplanen for 2019 kun har noen få hull fra å være fullbooket. ”Tidsreise” er årets turnenavn. Ny settliste er ferdig , og som  turnenavnet hevder, vil publikum i år bli tatt med på en tidsreise i den enorme katalogen av låter som bandet disponerer.  Vi vil få oppleve noen av de tidlige låtene som satte Vassendgutane på det Norske  artistkartet.  Disse blir pakket inn i en produksjondrakt som samsvarer med nåtiden.  Nyere musikk og de store hits som har toppet listene vil selvsagt også bli å høre.
NYE LÅTER Bandet kan også opplyse at de vil minst slippe 2 nye låter før den store sommerturneen starter  juni 2019.  Både Sindre og Arthur er godt i gang med skriving av nye sanger.  På siste album debuterte også Rune som låtskriver, og ryktene vil ha det til at han også er i gang med ny låt.
UNIK OPPLEVELSE En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse.  Bandet leverer et show som få andre band i denne kategori kan  vise til.  Allsangen ”runger” i store haller og på de største festivalene når bandet spiller. Vi har hele tiden lagt vekt på kvalitet og det visuelle, dette satser vi på å forsterke ytterligere på ”Tidsreise” opplyser bandets manager.

https://www.vassendgutane.no/

Hr. Smiths Venner

Hr. Smiths Venner er en hardtslående hyllest til Joachim «Jokke» Nielsen! Gjengen leverer de udødelige klassikerne hans med innlevelse, energi, tempo og spilleglede. Blod, svette og øl renner i strie strømmer når bandets fem medlemmer hamrer grundig løs på Jokkes katalog, og publikum er garantert å forlate lokalet med et smil om munnen!

http://www.hrsmithsvenner.no/

18 års aldersgrense.
Ledsager = Gratis uten billett, må vise gyldig ledsagerbevis

NB: Helgepass innregistreres ved ankomst fredag, man vil få bånd som også gir adgang lørdag. Det vil si at du slipper registreringskø på lørdag. Helgepass er personlig og kan ikke overdras av andre.Early Bird - Lørdagsbillett UTSOLGT
Ordinær - Lørdagsbillett 350,00 NOK + 24,99 NOK gebyr
Helgepass (fredag og lørdag) UTSOLGT