skip to main content

Fjordbrøl 2024 - BUSS

Fjordbrøl 2024 - BUSS

Fra 95,00 NOK

Sted

Dato

7. Juni 2024, 00:00 - 9. Juni 2024, 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Til
Grimstad via Arendal - fjorbrøl
Froland via Hynnekleiv - fjorbrøl
Lillesand via Birkeland - Fjordbrøl
Vennesla - fjordbrøl
Kristiansand via Tveit - Fjorbrøl

Retur
Fjorbrøl via Arendal - Grimstad
Fjorbrøl via Hynnekleiv - Froland
Fjorbrøl via Birkeland - Lillesand
Fjorbrøl - Vennesla
Fjordbrøl via Tveit - Kristiansand
fjordbrøl - Engesland

Det er mulig å ta påstigning ved synlig busstopp langs veien frem til ankomst, billett må fremvises. Dette gjelder alle rutene og avreise tid må taes hensyn til, anbefaler å møte opp i god tid! Se rute billett for detaljer om avreise tid. Bussene vil ha digitale skilt merket med FJORBRØL og ved påstigning utenom via stopp må bussene vinkes inn.

NB! Kan bli forsinkelser

22. mai bestiller vi ikke flere busser en det er solgt billetter på tidspunktet, men fyller opp den siste bussen pr rute.

NB! Vi har et minimums krav på salg av x antall buss billetter før bussen bestilles. Ved for lite salg kan bussen bli kansellert! Følg med på sosiale medier.

Arrangør

Sabla Moro arrangerer festivaler og eventer. Fjordbrøl, GBfestivalen, Sus&Dus og «Sabla Moro i/på..» er blant våre arrangementer.

Lokale

Fjordbrøl, 4766 Herefoss, 4766 Herefoss

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer