skip to main content

Fjordbrøl 2024

Fjordbrøl 2024

Fra Gratis

Sted

Dato

7. Juni 2024, 16:00 - 9. Juni 2024, 02:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

 • Gunslingers
 • Sofie Svensson & Dom Där
 • Sputnik
 • Mange flere kommer!

I den lille bygda Herefoss ligger Norges vakreste fjord! Innerst i Herefossfjorden ligger jordene klare for festivaldeltakere og siden noen ønsker å overnatte på hotell så setter vi opp bussavganger fra de fleste byene langs kysten på det vakre sørlandet!

På Fjordbrøl får du møte landets mest joviale publikum fordelt på 3 generasjoner hvor musikken passer for alle. Festivalen har 18 års aldersgrense men det er 20 års aldersgrense på VIP.

Lothepus har satt igang sin festival nummer 2 og hvem vet hva som kan skje!

PS! Vi har begrenset antall plasser på campen så det lønner seg å være tidlig ute!

Ved å kjøpe eller delta på Fjordbrøl godtar du vilkår for deltagelse

Arrangør

Sabla Moro arrangerer festivaler og eventer. Fjordbrøl, GBfestivalen, Sus&Dus og «Sabla Moro i/på..» er blant våre arrangementer.

Lokale

Fjordbrøl, 4766 Herefoss, 4766 Herefoss

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer