Fights

Fights

Fra 250,00 NOK

Sted

Dato

28. April 2023, 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Vi er velkdig glade og stolte av å presentere et av de aller tøffeste rockebandene kongeriket har å by på, FIGHTS! Dette er det bandet undertegnede hørte mest på i hele 2022. Har du ikke hørt de før er det bare å jekke fingern ut av brunøyet. Dette blir garantert en heftig og svett (PÅ DEN GODE MÅTEN) opplevelse i Stallen når de hardtslående punkerne i Fights entrer scenen. De har med seg Det er få billetter, så kjøp dine nå!


-FIGHTS-

Det Oslobaserte punkbandet FIGHTS serverer rask, morsom og aggressiv punk med en splash av både boogie og core, derav - boogiecore.
Med sanger med temaer som livsfarlig flyvefisk, viktigheten av å låse bilen din, avhengighet og asbest.
Etter en uendelig pandemi er de mer enn klare for å spille og skrike høyt igjen!

“‘Asbestos High’ is damn catchy and easily makes you feel like banging your head, this band has just the right
attitude to deliver.”
- Tuonela Magazine-

“‘Five AM’ destroys with kindness and irreverant anarchical attitudes. The head bop, you cuss, and at the end of
the day, that hooky riff from the song, hits you where your future children will be created.”
- Come Here Floyd-


Spotify: https://open.spotify.com/artis...


-Dudes-

Gjennom tusen catchy riff med klare referanser til The Hives og Turbonegro tar DUDES action-rocken ut fra akademia og inn i markedsføringsavdelinga på BI.

More is More, DUDES er større og fyldigere enn de fleste.

Med eleganse har DUDES ufrivillig unngått grining på Lindmo, smisking på By:Larm og resirkulering av de fire store.

Glem support-jobber på Rockefeller.

The Age of Arena Rock is now!

Bandet består av:


Spotify: https://open.spotify.com/artist/03vBs4l80zq6qn81ufcqzX?si=82KU55MRS9ajcUboQgFL0A

Lokale

Storgata 26, 0184 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.