Festivalpass Fadderuken Kongsberg

6. August 2019, 21:00 - 25. August 2019, 23:00

Kongsberg, Kongsberg

Velkommen til Fadderuken 2019 i Kongsberg! Her kan du kjøpe både enkeltbilletter til arrangementene våre og festivalpasset, som inkluderer alt i Fadderuken og samtidig medlemskap i studentsamfunnet og i Trimius.

Nå kan du også kjøpe festivalpass uke 2, som inkluderer alle arrangementer i Fadderukens siste uke, samt medlemskap i studentsamfunnet og i Trimius. 

Inkludert i festivalpasset:

- Samfunnsmedlemskap og Trimius medlemskap:

Gir deg rabatter på samfunnets arrangmeneter (Hemsedal, galla, skidag, skolecuper). Gir deg fri adgang på alle Trimius sine idretter (basketball, baseball, kanonball, innebandy, håndball, fotball, tennis, volleyball). I tillegg til dette får du også en del rabatter butikker rundt i byen.

UKE 1
- Bowling
Et edru arrangement som skjer den 13.august istedenfor bar til bar. Der blir det servert mat og 1 time med bowling!

- Ølsmaking
Ølsmakingen inkluderer noen bonger og et lite glass du kan beholde som suvenir. Det er mulig å kjøpe ekstra bonger på lokalet og. Det er flere av de store bryggeriene som kommer, så her er det muligheter for å unne seg favoritter og prøve helt nye ting.

- Konsert

Konserten vil være på Energimølla med Temuur som artist!

- Kino

Hangover-kino på Krona. Billetten inkluderer pizza, popkorn og billett til filmen.

UKE 2

- White House Party

Temafest der alle skal kle seg i hvitt! De som kjøper pass vil også få neon ting.
- Togafest

Vi vet hvor stress det er å finne en toga til togafesten, så her laken inkludert i billetten. Togaen er en av de morsomste kveldene hvor det er god stemning og alle går i toga. En perfekt avslutning på Fadderuken 2019. Dette vil du ikke gå glipp av!

- Gruvetur

I år blir det en tur til Sølvgruvene. Transporten til gruvene er inkludert i billetten. Der vil det bli guida tur! 

OBS: Enkeltbillettene online er fullpris, altså ikke samfunnsmedlemspris. Billetter og pass kan også kjøpes hos oss på stand på Krona. Kom til oss i standen hvis du er samfunnsmedlem og ikke skal ha festivalpasset eller kjøp det i døren!