Festen Etter Feiringen // 17. Mai

Arrangementet ble avlyst

Festen Etter Feiringen // 17. Mai

Billetter fra 100,00 NOK

Sted

Dato

17. Mai 2020, 21:00 - 18. Mai 2020, 02:30

Beskrivelse

Etter en stor suksess i fjor, vil vi ønske dere velkommen tilbake til oss for å feire Norges beste dag - Grunnlovsdagen 🇳🇴 Det blir intet annet enn en storslagen fest som varer natten lang.
Når solen senker seg åpner vi dørene, og gir dere festen etter feiringen! Vi stiller med et fullspekket program som blir avdekket når datoen nærmer seg, så stay tuned 🥰
Bli en del av familien og ta del i den nye 17. Mai tradisjonen ❤️

-------------------

🎵DJ: TBA

-------------------

✧ Bordbooking ✧

💌 juni.ellertsen@loulou.no 

✧ Informasjon ✧

ID - 20

Dresscode - bunad eller vanlige festklær

CC - kr 150

*Kjøpte billetter blir ikke refundert. 

OBS! Nyx medlemskap vil ikke være gyldig denne kvelden.

______________
Kyss og klem

Sanja, Dennis, Juni & resten av LouLou teamet ♥

Lokale

Nedre Ole Bulls plass 4, 5012 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.