skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Fest med trubadur JRAM

arrangementet ble avsluttet

Fest med trubadur JRAM

Fra 150,00 NOK

Sted

Dato

27. Januar 2024, 18:30 - 28. Januar 2024, 01:00

Beskrivelse

Lørdag 27.januar 2024 arrangerer Bagn Rock fest i «Bukfyll» i Sør-Aurdalshallen. Vi åpner dørene klokken 18.30, og starter kvelden med å servere enkel mat fra klokken 19.00 til 20.30. Fra klokken 21.00 til klokken 24.00 spilles det live-musikk fra scenen av selveste trubadur JRAM! 

Jon-Egil Ramslie a.k.a. JRAM spiller alt fra 60-talls hits til nåtidens musikk med godt humør og egen stil. Denne karen har spilt fra Oslo til Thailand, og gleder seg over hver eneste gig. Lidenskapen for å synge og spille står på høyeste nivå!

Det kan loves gode, gamle rockelåter i fleng og høy allsangfaktor!

OBS: Det er begrenset antall billetter! Billetter til mat og konsert/fest må kjøpes separat. Kjøper du begge typer billetter har du adgang fra 18.30 til 01.00, med mat mellom 19.00 og 20.30. Kjøper du billett til kun konsert, har du adgang fra klokken 20.30 til 01.00. Det er også mulig å kjøpe kun billett til maten, men da har du ikke adgang til konserten/festen. Salget av matbillett stenges 13.januar klokken 23.59

18-års aldersgrense

Lokale

Bukfyll, Sør-Aurdalshallen, Fossvangbakkin 15, 2930 Bagn

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer