Logg inn / Registrer deg

Fermenteringskurs / Ingefærøl, yoghurt og grønnsaker

25. Februar 2018, 14:00 - 17:00

Grååsveien 23, 1820 Spydeberg


Jeg inviterer til en koselig liten søndags-workshop hjemme hos meg selv hvor vi skal lage sprudlende ingefærøl etter alle kunstens regler, fermentere forskjellige grønnsaker og lage yoghurt. I tillegg får dere en liten innføring i hva fermentering egentlig er og hvorfor det er så himla sunt for oss! Det blir selvfølgelig servert noe å tygge på med fermentert drikke til.

Andre kursdatoer:
18. februar (se eget arrangement)

Early-bird-pris ved påmelding innen 8. februar (Ta kontakt på mail for å få billett til denne prisen): 630,-

Jeg blir utrolig glad om du vil dele arrangementet eller tipse venner/familie! Dersom det blir mange påmeldte kan jeg eventuelt sette opp flere kurs da det ikke er plass til så mange.

Adresse: 3 minutter fra Spydeberg sentrum (40 min. med direkte tog fra Oslo). Nøyaktig adresse blir utlevert til de som har meldt seg på. (Dere som kommer kjørende må gjerne gi en liten lyd om det så vi kan ordne parkering)

Billett

Stengt