Logg inn / Registrer deg

Fermenteringskurs / Ingefærøl, yoghurt og grønnsaker

18. Februar 2018, 14:00 - 17:00

Grååsveien 23, 1820 Spydeberg


Jeg inviterer til en koselig søndags-workshop hvor vi skal lage sprudlende ingefærøl etter alle kunstens regler, fermentere forskjellige grønnsaker og lage yoghurt. I tillegg får dere en liten innføring i hva fermentering egentlig er og hvorfor det er så himla sunt for oss! Det blir selvfølgelig servert noe å tygge på med fermentert drikke til.

Andre kursdatoer:
18. februar (se eget arrangement)

Pris:
Early-bird pris v/påmelding innen 6. februar (send mail til knitre.ingjerd@gmail.com): 630,-
Pris (siste påmeldingsfrist 22. februar): 730,-
Alt av ingredienser, utstyr, kulturer, glass og oppfølging er inkludert i prisen.

Adresse: 3 minutter fra Spydeberg sentrum (40 min. med direkte tog fra Oslo). Nøyaktig adresse blir utlevert til de som har meldt seg på.

(Dere som kommer kjørende må gjerne gi en liten lyd om det så vi kan ordne parkering)

Billett

Stengt