Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Familiedag med Bjerkli gaard

Arrangementet ble avlyst

Familiedag med Bjerkli gaard

Fra Gratis

Sted

Dato

20. April 2024, 12:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Vi inviterer til familiedag med Bjerkli gaard - i vinterfjøset våres på Vangen gård! 


Her kan du komme og hilse på dyrene våres og få bli med inn i fjøset. Her finner du smådyr, hest alpakka, geit og emu for å nevne noen. Det blir også salg av gårdens produkter og enkelt kiosk. 12.00 dørene åpner 

13.00: Gratis ponniridning for barn, leierunde. 

15.00 dørene stenges
Nå er det snart høysesong hos oss, og dermed siste gang før sommeren med lavsesong billettpriser.

voksne betaler samme pris som barnebillett denne gangen. (85kr) barn under 2 år gratis

Biletter må forhåndsbestilles (begrenset plasser)

Arrangør

Ett lite småbruk på Slettås som ønsker å skape liv og røre! Vi har over 50 dyr på gården, deriblandt alpakka, geiter og smådyr.

Lokale

Vangen gård , Vangsvegen 123, 2432 Slettås

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer