skip to main content

EXTOL // Sub Scene

EXTOL // Sub Scene

Fra 150,00 NOK

Sted

Dato

15. Mars 2024, 19:00 - 22:30

Beskrivelse

Fredag 15. mars spiller Extol på Sub Scene!

Extol er et death metal-band fra Oslo, dannet i 1993. Gruppen fikk tidlig oppmerksomhet i ekstrem-metal-scenen for deres innovative blanding av intrikat, teknisk riffing, melodi, atonalitet og trosbaserte tekster.

Gjennom årene har Extol utfordret sjangeren og dratt inn elementer av progressiv rock, black metal, thrash og jazz fusion. Bandet har turnert verden over blant annet med storheter som Opeth og Mastodon.

I 2006 ble bandet nominert til Spellemannprisen for albumet «The Blueprint Dives». Det samme året ble bandet nominert til Golden Gods av Metal Hammer UK i kategorien «best underground band» sammen med Meshuggah, Mastodon og Behemoth.

Extol består i 2024 av Peter Espevoll, Christer Espevoll, Ole Børud og David Husvik.

I oktober 2023 slapp Extol EP’en «Labyrinth of Ill / Exigency», og gjør nå i kjølvannet av dette et knippe eksklusive konserter i Europa. Konserten på Sub Scene er den eneste i Skandinavia.

Livebesetningen i 2024 består av Ole Børud, Christer Espevoll, David Husvik, Tor Magne Glidje (Mantric, Lengsel), Elisha Mullins (Fleshkiller, The Burial).

Lokale

Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer