Erotisk aften

Foto av Pim Myten @ Unsplash

Erotisk aften

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

20. Mai 2023, 22:00 - 21. Mai 2023, 00:03

Beskrivelse

Endelig er det tilbake. Bærum Lyd & Lys arrangerer nå Erotisk aftenpå Sir James Pub! Tidligere har vi hatt 300 mennesker på arrangementet, og i år håper vi på like mange eller fler!
Dette blir en fantastisk kveld med mye spennende på programmet!Showprogram blir annonsert snart.Vi kommer til og premiere best kledde for anledningen. Så det er på tide å finne fram korsettene, hofteholdere frekke skinnbukser, chaps eller noe annet å stille opp i, om dere tørr!Det blir DJs som spiller og nattklubben er selvfølgelig åpen.CC 200.- Husk og inviter alle venner og kjente! Velkommen skal dere være til årets råeste happening på Sir james Pub

Lokale

Sir James Pub & Nattklubb, Anthon Walles vei 36, 1337 Sandvika

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.