Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Erik Lukashaugen og Tarjei Nysted på Jømnvang

arrangementet ble avsluttet

Erik Lukashaugen og Tarjei Nysted på Jømnvang

Fra 300,00 NOK

Sted

Dato

20. Januar 2023, 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Elverums egen visesanger Erik Lukashaugen og Trysils multitalent Tarjei Nysted kommer til Jømna sør i Elverum og spiller konsert på Folkets Hus Jømnvang fredag 20. januar. Billettsalget har åpnet!

Erik Lukashaugen har de siste ti årene vært en av Norges travleste visesangere. Elverumsingens to album med tonesetteringer av «skogens dikter» Hans Børli har blant annet blitt belønnet med yatzy i terningkast 6 fra anmelderne, Vidar Sandbecks kulturpris «Regnbågåbrua» og nominasjon til Spellemannsprisen. Sangeren og gitaristen har også fått mye skryt for sine egne humørfylte, nære og hjertevarme visetekster. Melodier som «Min sønn», «Ei lita skihistorie», «Hå prekte fælk om fær» og «Elverum i blått» er jevnlig å høre på NRK P1 radio.

Til Jømnvang kommer Erik med sin faste makker, multitalentet Tarjei Nysted fra Trysil. Han var sist å se i vårt område da han sang julen inn i Elverum kirke sammen med bl.a. Jørn Hoel, Emil Solli-Tangen og Frøydis Grorud! Her er det bare å forberede seg på en hjertevarm, lyrisk, humørfylt og sprelsk musikalsk reise langt til skogs.

Erik Lukashaugen – sang, gitarer, harmonium
Tarjei Nysted – fiolin, nøkkelharpe, mandolin, basspedaler, autoharpe, stroviol m.m.

Media om Erik Lukashaugens to Børli-album ”Av en sliters memoarer» (2013) og «Vi eier skogene» (2018):

«Et helstøpt skreddersydd til Børlis tekster» Østlendingen 6/6
«De beste tolkningene av Børlis dikt noensinne» Hamar Arbeiderblad 6/6
«19,5 i stil, minst!» Glåmdalen
«En tilnærmet perfekt ramme omkring tekst og melodi» viser.no 6/6
«Et formidabelt stykke arbeid” Erik Valebrokk 6/6
«Inn i skogens dyp kommer du» TheWilhelmsens 6/6
«Børli og Lukashaugen er et vinnerteam» Aftenposten 5/6
«Et nydelig album» Dagbladet

Dørene åpner kl 19, konserten starter kl 20. Det er salg av forfriskninger (øl, vin, mineralvann), vafler, pølser og snacks både før konserten og i pausen. Ta med kontanter eller Vipps, vi har ikke kortterminal.

Lokale

Folkets Hus Jømnvang, Kverndalsvegen 23, 2416 Jømna

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag Mer