EQ:2 - Sal og Scene 2020

Arrangementet ble avlyst

EQ:2 - Sal og Scene 2020

Billetter fra 100,00 NOK

Sted

Dato

10. Mars 2020, 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Årets forestilling handler om gruppedynamikk. Hva skjer når vi mennesker kommer sammen i ulike grupper? Hvordan påvirker vi hverandre? Hvilken kultur skaper vi sammen? Hvilke mestringsstrategier settes i gang for å håndtere mekanismene i gruppa?

EQ-lab 2 sitt oppdrag er å analysere og veilede ulike skoleklasser som strever med hver sine utfordringer. Hvordan er det f.eks. for eleven som har sine sterkeste evner utenfor skolearenaen å gå i en klasse med høyt prestasjonspress? Hvor mye kan negativ stemning i en klasse sabotere for positive ideer og opplevelser som kunne vært med å løfte alle? Eller hvordan kan en “komme ut av skapet” som en særlig dyktig elev i en klasse hvor det er mest status å være bråkebøtte?

Vi ønsker å sette fokus på hverdagsopplevelser fra skolen som veldig mange elever kan kjenne seg igjen i. Håpet er at flere blir bevisste på hvilke mekanismer som virker i en gruppe, og vi vil formidle kunnskap om hvordan den enkelte kan være med å påvirke i positiv retning. EQ-laben 2 veileder både enkeltelever og de ulike klassene til å ta grep for å skape trygge, rause og trivelige klassemiljø.

Dere er hjertelig velkomne til å bli med inn i EQ2-labbens morsomme og meningsfulle univers!

Det blir kafe i etterkant av forestillingen.

Lokale

Skeiane ungdomsskole unummerert Aula Skeiane ungdomsskole, Vårveien 9, 4319 Sandnes

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.