ENCANTO og SPØKELSE

arrangementet ble avsluttet

ENCANTO og SPØKELSE

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

25. September 2022, 16:00 - 17:30

Tags

Beskrivelse

Hellen og Eidsvåg skolekorps og Salhus, Hordvik og Mjølkeråen skolekorps arrangerer ENCANTO! i samarbeid med Sandvikens ungdomskorps, Møhlenpris skolekorps, Krohnengen skolekorps, Åsane janitsjar og Paradis skolekorps. Hundrevis av små og store musikanter vil ta publikum med på en reise gjennom fantasi og eventyr. Vi møter skumle spøkelser, hobbiter og alver, vi temmer drager, drar ut i verdensrommet og oppdager Amerika i 1492. Vi møter superhelter og danser med stjernene fra Grease og Encanto. Velkommen til en magisk forestilling! 

MAKS to billetter pr. musikant - deretter kanskje ledige billetter i døren. 

Forestillingen vil bli filmet. 

Lokale

Åsane Kulturhus Åsane Kulturhus, Åsane Senter 52, 5116 Ulset

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.