En magisk intimkonsert med A PRIORI (Maria Merete Trøen & Anders Flesche Klunderud).

En magisk intimkonsert med A PRIORI (Maria Merete Trøen & Anders Flesche Klunderud).

Billetter fra 300,00 NOK

Sted

Dato

26. November 2022, 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Maria Merete Trøen og Anders Flesche Klunderud er to av landets mest erfarne og dyktige musikere. De to startet sitt samarbeid i 2019, etter suksessfulle karrierer på hver sin kant. 

De er kjent for å skape en magisk stemning på sine konserter med lekent og lidenskapelig musikalsk samspill på høyt nivå. De fremfører egne sanger fra albumet de ga ut i 2021, og et knippe velvalgte covers. 

Maria Merete: Vokal og perkusjon

Anders: Vokal, piano og gitar m.m. 

Lokale

1. Etage 1. Etage, Torget 5, 3210 Sandefjord

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.