Dyland Band

Dyland Band

Sted

Dato

13. August 2022, 20:00 - 21:00

Beskrivelse

KNOCKIN’ ON DYLAN’S DOOR

Knockin' On Dylan's Door er et band fra Kragerø, som spiller utelukkende musikk fra hele Bob Dylans massive katalog. Alt fra de sterke protestvisene med akustisk gitar og munnspill, til nyere låter med fullt band. Musikerne her har en mannsalder på sitt instrument, og leverer et show og en musikalsk reise gjennom karrieren til en av historiens aller største låtskrivere og tekstforfattere!

I spissen står Kim Eikenes, som har gjort Dylan-konserter i mange år, og har vært en gjenganger på festivaler, som f.eks Dylanfestivalen på Beitostølen, og Protestfestivalen i Kristiansand.

Bandet består av:

Jørn Isaksen - gitar

Arne Astad - orgel, piano

Terje Johannessen - bass

Kjell Bohnhorst - trommer

Kim Eikenes - vokal, gitar, munnspill

Arrangør

Lokale

Stangholmen Fyr Stangholmen Fyr, P.b 310, 4950 Risør

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.