Dun Ringill på Retro

Dun Ringill på Retro

Fra 220,00 NOK

Sted

Dato

14. April 2023, 22:00 - 15. April 2023, 02:00

Beskrivelse

Dun Ringill kommer att spela i Raufoss för första gången.

Local suport act läggs till senare.

Entré 200 kr.

Dun Ringill startade 2017 efter att The Order of Israfel tackade för sig.

Bandet skapar musik och texter I den mörka doomvärlden med starka folkmusik influencer.

Som en uppföljare till de 2 första skivorna, ”Welcome” och ”Library of Death”, som fick otroligt stark kritik runt om i världen har nu DR skrivit på ett världsomfattande skivkontrakt med The Sign Records för att släppa sin helt nyinspelade dubbel konceptskiva som 2 enkel skivor under 2023 och 2024.

Singel nr 1, ”Awakening”, har över 46000 visningar på youtube.

Nu är det dags för singel nr 2, ”Blood of the Lord”, att släppas.

Nya skivans koncept är baserad på ett filmmanus skrivit av Patrik Andersson Winberg, bas i DR, och Jonas Granath där Patrik har skrivit alla texter från historien till skivan som kommer heta, ”Where the Old Gods Play Act 1 & Act 2”

Lokale

Retro Bar og Livescene , Storgata 32, 2830 Raufoss

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.