skip to main content

Dugg // Kongsvinger // Elg Elg Bar

Dugg // Kongsvinger // Elg Elg Bar

Fra 250,00 NOK

Sted

Dato

1. Juni 2024, 21:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

DUGG er et norsk rockeband fra Oslo, bestående av Erik Bakk (vokalist), Stian Traasdahl (bassist), Trond Holst (gitarist) og Jon Moslet (trommeslager).

​Bandet ble etablert i 2010, og har siden den gang gitt ut en EP og tre album: Endelig – EP (2011), Et hemmelig sted (2013), Livet er dødelig (2016) og Fjernsyn (2019). Etter innspilling av tre låter i Urban Sound studios i Oslo i korona-året 2020, og senere innspilling av en rekke nye låter i Peter Gabriels Real World Studios i England høsten 2021, kom det nye albumet Motvekt våren 2022.

​Høsten 2023 slapp de låten "Ett liv i eksil" før de slapp "Transmisjon" vinteren 2024. I April 2024 skriver de platekontrakt med selveste Tylden og gir ut samtidig tre nye låter frem mot sommeren.

Arrangør

Kultur og Uteliv er en ledende leverandør av underholdningstjenester i hele Norge i form av impresario virksomhet og tekniske løsninger til egne artister. Vi leverer festen bruker vi som slagord og JA - vi kan fest. Fra kjente og ukjente band og artister, råd og veiledning i henhold til ditt event. Vi har 20års erfaring på godt og vondt som vi bruker som argument for dagens eventer. 

Vi leverer artister til de private aktørene som bryllup, sommerfest og lignende, men også til små/store puber/restauranter, festivaler og firma-event. 

​PRØV OSS - VI TAR MER ENN GJERNE UTFORDRINGEN!

Lokale

Elg Elg Bar, Glommengata 69, 2211 Kongsvinger

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer