Drag fra levra//27.april

Drag fra levra//27.april

Fra 75,00 NOK

Sted

Dato

27. April 2023, 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Velkommen til dragkonseptet som fokuserer utelukkende på humor! Underholdningskonseptet der dragartister gjør stand- up, parodier, karakterer, og dragacts! Underholdende og morsomt- og rett fra levra!

Vår faste vertinne Deborah VidaLoca Darling vil lose dere trygt og utrygt gjennom kvelden, og har med gjesteartister denne gangen!


Gjør deg klar for en humoraften med et håndplukket knippe av råe dragartister med skarpe tunger og talent for komikk!

Etter god mottagelse sommer og høst 2022- settes Drag fra levra endelig opp igjen!

Line-up

Deborah VidaLoca Darling

Gjesteartister TBA

Sted:

Pink Panther på Elsker (1.etg) (Lokalet er tilgjengelig med rullestol)

Aldersgrense: 

20 år

Varighet: Opptil to timer

Innslipp: 19.30 

Språk: kvelden blir avholdt på norsk

Inngang med billett

Billetter refunderes kun frem til 24 timer før showstart 

Billetter i døra: 

Om det er ledige billetter igjen kan de kjøpes for 100 kr via VIPPS

Du kan også oppleve Drag fra levra 29.juli under Oslo Drag Festival på SALT.

-----------------

Deborah VidaLoca Darling

Hun er kunstnerisk ansvarlig for Drag fra levra og fast vertinne. Darling er Oslos fremste transkjønnede dragklovn og har hoppet rundt på diverse scener og tv-skjermer i drøyt 11 år. Med uforglemmelige uttrykk og en særegen sans for humor har hun underholdt på alt fra flotteste Chat Noir til brune puber på

Vestlandet og stuegulv på Romerike.


Hun er en av kjernemedlemmene i Oslos eminente draghus House of

Divas, som hun reiser norge på kryss og tvers med. Hun er heller ikke fremmed for Salt Art & Music, der hun har opptrådd med blant annet Open Drag Stage, Oslo Drag Festival, Dragcore og Bootyswing Burlesque.


Produsert av

Drag fra levra er produsert av Deborah VidaLoca Darling og Elektra Puzzz som enkeltaktører. Med Drag fra levra ønsker initiativtakerne å fremheve det humorrelaterte som finnes i dragmiljøet og gi det en scene å kunne blomstre på. Takk til Elsker og daglig leder Jim som gir oss og konseptet muligheten til å være på Elsker


Kreditering plaket
Laget av Elektra Puzzz/Katinka Steensgaard, bilder er tatt av Karina Rønning, modell Deborah Vidaloca Darling

Lokale

Elsker Club - Oslo Elsker Club - Oslo, Kristian IVs gate 12, 0164 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.