skip to main content

Double Down

Siste sjanse

Double Down

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

24. Mai 2024, 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Er du klar for en uforglemmelig musikalsk opplevelse? Bli med oss på konsert med "Double Down" - en enestående duo som leverer HITS HITS HITS! Dette er en unik sjanse til å oppleve en duo fylt med overraskelser, en blanding av sjangre og låt på låt som du kjenner.  "Double Down" er Mathias Molund og Jan Kida, to karer du ikke vil gå glipp av. Med en kollektiv erfaring fra show, afterski, og partyscener man kan misunne dem for. Her skys det ingen midler fra Chuck & Norris som Turnaround Sound mest komprimerte tomanns afterski pakke. Dette er mer enn en konsert; det er en feiring av musikkens kraft og mangfold. Ta med venner eller kom alene - men vær forberedt på at det blir en kveld å huske!

Artister du vil høre: Bon Jovi, Bryan Adams, U2, Prince, Dum Dum Boys og ikke minst Åge Aleksandersen. En endeløs rekke av nyere og nygamle slagere. Vælkomin til bords! 

Kjøp billettene dine i dag! Vær rask for å sikre din plass til denne spesielle kvelden med Kultur og Uteliv. La oss fylle kvelden med toner, takter og utrolige opplevelser. Dette er musikkens magi – ufiltrert og uforutsigbar. Vi ses der!

Arrangør

Kultur og Uteliv er en ledende leverandør av underholdningstjenester i hele Norge i form av impresario virksomhet og tekniske løsninger til egne artister. Vi leverer festen bruker vi som slagord og JA - vi kan fest. Fra kjente og ukjente band og artister, råd og veiledning i henhold til ditt event. Vi har 20års erfaring på godt og vondt som vi bruker som argument for dagens eventer. 

Vi leverer artister til de private aktørene som bryllup, sommerfest og lignende, men også til små/store puber/restauranter, festivaler og firma-event. 

​PRØV OSS - VI TAR MER ENN GJERNE UTFORDRINGEN!

Lokale

Firenze 2020, Furuholtet 1, 2020 Skedsmokorset

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer