skip to main content

Double Bill: SHE HEELS & THE GENTS HUB

Double Bill: SHE HEELS & THE GENTS HUB

Fra 200,00 NOK

Sted

Flere tidsluker

27 Mai 2024 - 28 Mai 2024
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse


SHE Heels Company og THE GENTS HUB inviterer til double bill på Scenehuset! Kom å se oss utforske dansens ulike lag gjennom verk av to unike dansegrupper i Norge.

Forestilling: 27. og 28. mai

Klokkeslett: 19.30 (dørene åpner 19.00)

Sted: Scenehuset, Bogstadveien 49

I LAYERS utforsker SHE lag på lag i ulike former og bevegelser. I speilene kan du se visjonen deres blir til ~ Hvilke lag ser du? LAYERS hadde sin debut på Oslo Jazzdansfestival i 2022, og nå får du se den i en ny drakt.

SHE Heels Company ble etablert i 2020 og har siden det opptrådd på forskjellige scener bl.a i Oslo, Trondheim og Gøteborg. Kompaniet består av 5 kvinner med ulik bakgrunn, men alle har en base i jazzdans og/eller kommersielle dansestiler. Vårt ønske er å fremme heels stilen som både kunst og danseform.

I stykket «THE GENTS» utforsker GENTS former for maskulinitet i dansen. De setter spørsmål på og utforsker hva maskulinitet er, hva som definerer maskulinitet og hva det vil si å danse maskulint. I en prosess for å finne ut av ens egen maskulinitet og om det finnes flere lag i akkurat dette.

The Gents Hub er en plattform som jobber med å utforske maskulinitet innenfor dans.

Early Bird pris: 170 kr (varer kun til 28 april!)

Ordinær pris: 220 kr

Velkommen til en kveld med unik dans og uforglemmelige øyeblikk på Scenehuset!

Lokale

Scenehuset, Bogstadveien 49, 0366 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer