Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

DJ Tay James - Minami Nattklubb

arrangementet ble avsluttet

DJ Tay James - Minami Nattklubb

Fra 150,00 NOK

Sted

Dato

14. Juni 2024, 23:00 - 15. Juni 2024, 02:03
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Dj Tay James, Justin Biebers offisielle DJ, kommer til Kristiansand

Kristiansand, Norge – Minami, den eksklusive nattklubben og bistroen, er stolte av å annonsere en spektakulær begivenhet som vil finne sted i hjertet av Kristiansand. For aller første gang utenom Justin Biebers turneer, vil den anerkjente DJ Tay James besøke Norge for en eksklusiv opptreden på Minami.

En unik mulighet for norske Beliebers

DJ Tay James har vært en uatskillelig del av Justin Biebers musikalske reise. Som den offisielle DJ-en for en av verdens største popstjerner, har Tay James delt scene med Bieber på utallige konserter og festivaler verden over. Hans rolle som A&R manager for Bieber har også gitt ham en nøkkelposisjon i utviklingen av Biebers musikkarriere.

Dette arrangementet representerer en unik mulighet for norske fans, ikke bare til å oppleve DJ Tay James sitt enestående talent, men også til å få et glimt av magien som følger med Justin Biebers musikkverden. Aldri før har DJ Tay James opptrådt i Norge utenfor rammen av en Bieber-turné, noe som gjør dette til en virkelig eksklusiv begivenhet.

Minami – en destinasjon for luksus og underholdning

Minami har raskt blitt en av Kristiansands mest eksklusive nattklubber og bistroer, kjent for sitt sofistikerte interiør, utsøkte mat og førsteklasses underholdning. Med DJ Tay James bak miksebordet, er det garantert at dette blir en uforglemmelig kveld for alle som deltar.

Detaljer om arrangementet

 • Dato: 14 juni 2024
 • Tid: Dørene åpner kl 21:30 ( Arrangement start - 00:00 )
 • Sted: Minami, Kristiansand
 • Billettinformasjon: Earlybird, Standard og VIP 
 • Denne kvelden vil være et must for enhver Belieber og musikkelsker. Det er en enestående mulighet til å oppleve DJ Tay James, mannen som er en hjørnestein i Justin Biebers liveopptredener og musikkproduksjoner. Billetter forventes å bli utsolgt raskt, så sørg for å sikre deg din plass på denne eksklusive begivenheten.

Om DJ Tay James

DJ Tay James har vært en sentral del av Justin Biebers suksess, både på turné og i studio. Som en talentfull DJ og A&R manager, har han bidratt til å forme lyden som har definert en generasjon. Hans karriere har tatt ham verden rundt, og nå er han klar til å bringe sin unike stil og energi til Kristiansand.

Ikke gå glipp av denne eksklusive muligheten til å oppleve DJ Tay James live i Kristiansand. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Minami for en uforglemmelig kveld!

Arrangør

Lokale

Minami, Tollbodgata 2, 4611 Kristiansand

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer