Dizzy Heights

arrangementet ble avsluttet

Dizzy Heights

Billetter fra 50,00 NOK

Sted

Dato

12. Mars 2022, 19:30 - 22:30

Beskrivelse

Dizzy Heights slipper debutplata "7", og dette feires med releasekonsert på Sub Scene 12. mars!

Dizzy Heights er et Oslobasert rockeband som utelukkende spiller egenproduserte låter. Med inspirasjon fra blant annet Muse, Supertramp, Riverside og Porcupine Tree, har de utviklet sitt eget melodiske sound som beveger seg fra pop-rock til progrock.Gjennom en kombinasjon av gromme riff, spennende melodier, catchy refreng og levende sceneopptredelser, har de en appell som skiller seg ut og kan fenge et bredt publikum.


I starten av mars gir Dizzy Heights ut sitt første album "7". Dette albumet inneholder syv låter som beveger seg gjennom rockens mange undersjangere og gir et helhetlig inntrykk av "Dizzy Heights" sitt tonale uttrykk. Et gjennomgående tema i albumet er eventyr og fantasi, og hvordan dette kan gi et skråblikk på det vi ser rundt oss. 

Bandet består av:
Simon Svalheim - Vokal + Div
Kristian Tjomlid - Gitar + Backing vokal
Simen Andersen - Gitar + Backing Vokal
Erik B. Svalheim - Bass
Anders Honningdal - Trommer

Lokale

Sub Scene Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.