Direkte fra Agderbibliotekene: Rapport fra Ukraina

Direkte fra Agderbibliotekene: Rapport fra Ukraina

Fra Gratis

Sted

Dato

28. November 2023, 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Morten Jentoft (67), mangeårig NRK-journalist, har den siste tiden har oppdatert oss fra slagmarken i Ukraina. Morten kjenner landene i det tidligere Øst-Europa svært godt og han har vært NRKs korrespondent i Russland i flere omganger. Han snakker blant annet samisk, russisk og finsk og har særlig godt kjennskap til forholdene i nordområdene både før og etter Sovjetunionens sammenbrudd. Han har solide historiekunnskaper og har skrevet flere bøker om relasjonene mellom folk i nordområdene.

Morten Jentoft vil samtale med tidligere NRK-redaktør Steinar Nielsen. Vi vil naturlig nok få høre om Russlands angrep på Ukraina og Mortens egne opplevelser knyttet til arbeidet i krigssonen, men med sine gode historiekunnskaper evner han også å sette konflikten inn i et historisk perspektiv.

Digitalt arrangement på Grimstad bibliotek. Dette er et arrangement i prosjektet Direkte fra Agder-bibliotekene, og det sendes digitalt til våre samarbeidsbibliotek. Vil du delta fysisk kan du reise til Arendal bibliotek.

Arrangør

Finn billetter til våre arrangementer her! Alle arrangementer som ikke krever billetter blir ikke listet her. En komplett oversikt finner du på www.grimstadbibliotek.no.

Lokale

Grimstad bibliotek, Jernbanebrygga 1, 4876 Grimstad

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer