Direkte fra Agderbibliotekene: Naturen som lykkepille med Johanne Refseth

Direkte fra Agderbibliotekene: Naturen som lykkepille med Johanne Refseth

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

30. November 2022, 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Digitalt arrangement på Grimstad bibliotek

Foredraget som tar utgangspunkt i Psykolog Johanne Refseths eget friluftsliv, handler om naturen, hva naturen gjør for oss, hva vi mennesker normalt strever med når vi strever, hvordan vi fikser det og hvordan naturen er til hjelp og når den ikke er til hjelp. Godt bakt inn i gode fiskehistorier og røverhistorier får vi et solid, faglig grunnlag. Foredraget er bygd på boken "Psykolog med sovepose" som har vært på besteselgerlista siden den kom ut i april. 

Etter foredraget blir det samtale og litt å bite i.

Dette er andre arrangement i prosjektet Direkte fra Agder-bibliotekene, og det sendes digitalt til våre samarbeidsbibliotek. Vil du delta fysisk kan du reise til Risør bibliotek.

Arrangør

Finn billetter til våre arrangementer her! Alle arrangementer som ikke krever billetter blir ikke listet her. En komplett oversikt finner du på www.grimstadbibliotek.no.

Lokale

Salen, Jernbanebrygga 1, 4876 Grimstad

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.