skip to main content

Direkte fra Agderbibliotekene: Edvard Hoem

Direkte fra Agderbibliotekene: Edvard Hoem

Fra Gratis

Sted

Dato

3. Juni 2024, 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Med boka “Husjomfru” avsluttar Hoem familiekrøniken om familien frå Rekneslia. Bøkene har fått ei enorm lesarskare og er svært kritikerroste; «Husjomfru» er eit verdig punkt på ei familiekrønike det knapt finst maken til i moderne, norsk litteratur, i sin frigjerande, gammaldagse romanform» skriv Jan Nyberg i Bergens tidende.

«Husjomfru» fortel om livet til Julie Elisabeth Hoem, felemakar Lars Olsen Hoems yngste dotter.
I utgangspunktet er Julie Elisabeth ei ungjente som aldri slår blikket ned, og som vekker oppsikt kvar ho kjem. Ho døyr i 1911 på gamleheimen på Nordnes, 75 år gammal. I dødsfallsprotokollen kan ein lese at ho hadde «Ingen Slegtninger og Intet Efterlatt».

Edvard Hoem debuterte som forfattar i 1969 og har sidan skrive både romanar, dramatikk, salmar og Shakespeare-gjendiktingar. Hoem er ein av Noregs mest folkekjære forfattarar, han har motteke eit vell av prisar – blant anna Kritikerprisen, Språkprisen og Brages hederspris i 2019.

Arrangementet foregår i Arendal bibliotek og blir strømma til biblioteka i Risør, Tvedestrand, Grimstad og Lillesand. Arrangementet er ein del av prosjektet “Direkte fra Agderbibliotekene”.

Arrangementet er støtta av Nasjonalbiblioteket og Agder fylkeskommune.

Foto: Paal Audestad.


Arrangør

Finn billetter til våre arrangementer her! Alle arrangementer som ikke krever billetter blir ikke listet her. En komplett oversikt finner du på www.grimstadbibliotek.no.

Lokale

Grimstad bibliotek, Jernbanebrygga 1, 4876 Grimstad

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer