Den Største Sjørøverskatten

Den Største Sjørøverskatten

Sted

Dato

24. Juni 2022, 13:00 - 15. Juli 2022, 14:00

Beskrivelse

HIV O HOI!

Teater Knekt ønsker små og store hjertelig velkommen tilbake til deres underlige piratverden på Linderud Gård.

Årets forestilling “Den Største Sjørøverskatten” er en oppfølger til fjorårets forestilling “Jakten på Sjørøverskatten” og handler om Tommy, også kjent som Pirat Piratesen, som forteller sin historie om hans første oppdrag som sjørøver, nemlig å reise til Sjørøverøya og grave ned Kaptein Flints STØRSTE SKATT gjennom tidene! På veien møter han selvfølgelig på selveste Kaptein Flint, kokken Jon Sølv og hans slue mannskap. Er alle til å stole på og er det trygt å gå i land på Sjørøverøya? Hvem stiller opp for andre når det står til som verst? Svaret vil kanskje overraske deg!

Og ikke vær redd, så du ikke fjorårets forestilling gjør det absolutt ingenting!

KAST LOSS og bli med på Tommy sin reise på Linderud Gård mellom 24. Juni og 15. Juli!

har du spørsmål om større gruppebestillinger eller andre billett-relaterte spørsmål send gjerne mail til: grettireinars@gmail.com

Arrangør

Lokale

MiA - Linderud gård MiA - Linderud gård, Trondheimsveien 319, 0593 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.