Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Den Luften Andre Innånder

Arrangementet ble avlyst

Den Luften Andre Innånder

Fra 120,00 NOK

Sted

Dato

9. September 2016, 19:00 - 11. September 2016, 20:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Pinn bor alene, men er ikke ensom. Hun har en kjempefin stålampe som nesten alltid er grei, og den gule stolen har på en måte aldri vært gulere... Pinn har det veldig bra. Bortsett fra at hun rimer når hun er nervøs, da.

Pølse er 99 % sikker på at hun er usynelig. Hva annet skal man tro når man bor med en person som ikke ser henne? Pølse har likevel større problemer. Det finnes noe der ute, og selv om hun ikke deltar skriver hun fortsatt brev til dem...

Teater Leikhus presenterer "Den Luften Andre Innånder" av Line Knutzon. Forestillingene spilles i bakgården til Kaffeforretningen Sarpen, i gågata i Sarpsborg sentrum.

En forestilling for deg som ånder ut den luften. En forestilling for deg som innånder den.

Skuespillere: Trine Ruud Grønningen og Ragnhild Gravem

Scenografi: Deepa Veronica Andersen

Regi: Lise Andrea Grimelund-Kjelsen

Arrangør

Teater Leikhus presenterer "Den Luften Andre Innånder" av Line Knutzon. Med; Trine Ruud Grønningen og Ragnhild Gravem. Kaffeforretningen Sarpen, St.Maries gt. 9-11.september kl.19.00 https://www.facebook.com/Teater-Leikhus-1640433539568532/

Lokale

Kaffeforretningen Sarpen, St. Marie gate 101, 1706 Sarpsborg

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer