Den ille vesten

Den ille vesten

Billetter fra 100,00 NOK

Sted

Dato

4. Februar 2023, 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Teaterverkstedet Ganddal er en kulturorganisasjon som jobber spesielt med barn og ungdom i Ganddal bydel. Gruppen startet i 1999 og har hatt oppsetninger hvert år siden 2001, med unntak av det ene året hvor det var nedstenging. Vi kom tilbake i fjor med et pang av en forestilling, og fortsetter nå tradisjonen med forestillinger hver februar!

I år er det forestillingen «Den ille vesten» som skal fremføres på scenen. Denne forestillingen handler om cowboy og urbefolkning, dueller og sammenkomster, intriger og vennskap. Datoene er satt til 2. februar – 4. februar 2023 og skal vises på Ganddal Bydelshus.

Normalt er forestillingene sett av 5-600 barn og voksne.

Lokale

Ganddal Bydelshus SA, Olsokveien 1, 4322 Sandnes

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.