Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

De Umulige - En hyllestkonsert til Sigvart Dagsland

arrangementet ble avsluttet

De Umulige - En hyllestkonsert til Sigvart Dagsland

Fra 275,00 NOK

Sted

Dato

7. Mai 2024, 19:00 - 20:15
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Velkommen til en konsert der vi hyller vår kjære Sigvart Dagsland! Med en karriere som har strukket seg over mer enn 20 år, har denne artisten gitt ut 20 soloplater og solgt over 500.000 plater. I løpet av denne tiden har han bergtatt hjertene til både unge og gamle med sin strålende stemme og fortellerkunst. Dagsland har et tekstmangfold som spenner fra det hverdagslige til det mer alvorlige, med både religiøse tema og sanger om livets ulike faser. 

I 2023 ble Dagsland 60 år, og det er derfor rett og rimelig å hylle denne folkekjære artisten. Rogalendingene Anne Birgitte Grindhaug og Ole Henrik Solheim, som begge er utdannede musikalutøvere, vil derfor invitere deg til konserten ''De Umulige''. Med seg har de Øystein Folkedal på piano.

Arrangør

Lokale

På Kaien, Sevlandvegen 92C, 4275 Sævelandsvik

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer