De beste Pokémon fargeleggingssidene for barn

De beste Pokémon fargeleggingssidene for barn

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

18. November 2022, 12:00 - 18. November 2024, 14:00

Beskrivelse

Hvis barna dine er noe som mine, er de helt besatt av alt som har med Pokémon å gjøre. Så hvilken bedre måte å holde dem opptatt på en regnværsdag (eller hvilken som helst dag) enn med noen fargeleggingssider med favorittkarakterene deres? Her er noen av de beste Pokemon-fargeleggingssidene for barn som jeg har kommet over. Besøk AusmalbilderGB for å laste ned flere pokemon-fargeleggingssider: Pokemon ausmalbilder

Utskrivbare Pokémon-fargeleggingssider


1. Pikachu Coloring Page:

Denne søte fargeleggingssiden inneholder alles favoritt Pokémon, Pikachu. Bare skriv det ut og la barna få det!

2. Charmander Coloring Page:

Fire-type Pokemon er alltid en hit blant barn, og Charmander er intet unntak. Denne enkle fargeleggingssiden er perfekt for yngre barn som akkurat har begynt å lære å fargelegge.

3. Squirtle Coloring Page:

Vann-type Pokémon er også veldig populære, og Squirtle er en av de mest elskede karakterene gjennom tidene. Denne fargeleggingssiden er litt mer detaljert, så den er perfekt for eldre barn eller barn som virkelig liker Pokémonene sine.

4. Bulbasaur Coloring Page:

Bulbasaur er en annen klassisk Pokémon-karakter som barn bare ikke kan få nok av. Denne fargeleggingssiden har ganske mange detaljer, så den er perfekt for barn som virkelig ønsker å vise fram fargeleggingsferdighetene sine.

Pokémon-fargeleggingssider er en fin måte å underholde barna på mens de lærer om favorittkarakterene deres. Disse fire fargeleggingssidene er noen av de beste jeg har vært borti, og de vil garantert bli en hit for enhver ung Pokémon-fan. Så skriv dem ut og la moroa begynne!

Arrangør


AusmalbilderGB
ist eine Website der Firma GBcoloring für den deutschen Markt.
AusmalbilderGB bietet kostenlose Malvorlagen für Kinder. Hier können Eltern tausende Malvorlagen mit unterschiedchen Themen wie Dieen, Film etc. finden und downloaden. Users can easily print out our drawings with just one click on paper. Lassen Sie jetzt Ihre Kinder in die besten und neuesten Ausmalbilder eintauchen

Lokale

AusmalbilderGB, Sankt-Josefs-Weg 9, 78247 Hilzingen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.