Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

De beste Pokemon Coloring-sidene for barn

arrangementet ble avsluttet

De beste Pokemon Coloring-sidene for barn

Fra 0,00 NOK

Online arrangement

Dato

1. Juni 2022, 18:00 - 1. November 2022, 00:00

Beskrivelse

Elsker du tegninger til fargelegging? I så fall vil du elske disse morsomme Kleurplaat pokemon For Kids. Både barn og voksne vil like å fargelegge disse morsomme og kreative Pokemon-kunstverkene. Det finnes en rekke forskjellige pokemon å velge mellom, for eksempel Pikachu, Ash Ketchum, Jigglypuff, Pidgey, Squirtle, Charizard, Mewtwo og Electric Eels. Du kan også lage din egen side og legge igjen en kommentar for å tjene noen ekstra poeng!

Pokemon coloring-sider som kan skrives ut

Hvis du leter etter en rask og enkel måte å fargelegge noen pokemon på, kan du prøve disse utskrivbare fargeleggingssidene. De har alt du trenger å farge noen pokemon, inkludert individuelle kort og markører å fargelegge med. Den eneste ulempen med disse utskrivbare fargeleggingssidene er at de ikke har hele samlingen av pokemon, så hvis du leter etter noen spesifikke pokemon, må du se andre steder.

Enkel Pokemon Coloring For Barn
Hvis du vil gi barnet ditt litt mosjon ved å fargelegge, men ikke vil kjøpe dem sin egen fargebok, kan du prøve denne gratis fargeleggen. Den har enkle barnevennlige fargeleggingssider med tegneserielignende bilder. Du kan velge mellom forskjellige dyr, som pandaer, kaniner og bjørner, eller forskjellige gjenstander, som bøker, vegger og skyer. Dette er en flott fargeleggingsside for barn som ikke liker å lese veldig mye, da den har lettforfattelige bilder. Enda bedre, det er ingen ord på denne fargeleggen, slik at barna kan fokusere mer på kunsten og mindre på ordene.

Se flere bilder av Pokemon på https://kleurplaat123.nl/games...

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag Mer