skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

De beste fargeleggingssidene for barn

arrangementet ble avsluttet

De beste fargeleggingssidene for barn

Fra Gratis

Sted

Dato

9. Oktober 2022, 12:00 - 9. Mars 2024, 14:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Fargeleggingssider er en fin måte for barn å uttrykke sin kreativitet. Men med så mange tilgjengelige alternativer kan det være vanskelig å bestemme hvilke som skal skrives ut. Her er 10 av de beste fargeleggingssidene for barn, sørg for å underholde dem i timevis.

Du kan finne tusenvis av fargeleggingssider på tysk på AusmalbilderGB

1. Enhjørninger

Hvem elsker ikke enhjørninger? Denne fargeleggingssiden er både magisk og søt, perfekt for barn som elsker alt som er glitrende og enhjørningsrelatert.

2. Dinosaurer

Dinosaurer er et klassisk valg for barn som elsker dyr. Denne fargeleggingssiden har en vennlig T-Rex som er perfekt for små.

3. Havfruer

For barn som elsker havet, er denne havfrue-fargeleggingssiden et must. De vil ha det gøy å fargelegge de forskjellige delene av havfruens hale og forestille seg hvordan livet er under havet.

4. Blomster

Denne fargeleggingssiden er perfekt for våren eller når som helst på året. Barn vil like å sette farge på de forskjellige blomstertypene, fra roser til tusenfryd.

5. superhelter

Superhelter er alltid et populært valg blant barn. Denne fargeleggingssiden inneholder noen av de mest populære superheltfigurene, inkludert Superman, Batman og Wonder Woman.

6. Plass

For barn som er fascinert av verdensrommet, er dette den perfekte fargeleggingssiden. Det inkluderer planeter, stjerner og til og med et rakettskip!

7. Gårdsdyr

Denne fargeleggingssiden er perfekt for barn som elsker dyr, men som ikke vil fargelegge noe for vilt eller eksotisk. Gårdsdyr som kuer, griser og kyllinger er milde og morsomme å fargelegge. Dessuten er det en flott mulighet til å lære om hvor maten kommer fra!

8 . Winnie the Pooh Hvem elsker ikke Winnie the Pooh?

Denne klassiske karakteren er elsket av både barn og voksne, noe som gjør denne fargeleggingssiden til et godt valg for alle aldre.

9. Alice in Wonderland Gå inn i en verden av eventyr med Alice in Wonderland!

Denne ikoniske historien vekkes til live med denne vakre fargeleggingssiden som vil inspirere fantasien overalt.

10. Godteri Alle elsker godteri!

Denne søte godbiten av en fargeleggingsside vil garantert bli en hit blant barn i alle aldre (og kanskje til og med noen voksne!). Det er også en flott mulighet til å lære om forskjellige farger og hvordan de kan brukes sammen for å skape noe vakkert.

Disse 10 fargeleggingssidene vil garantert glede barn i alle aldre! Fra dinosaurer og superhelter til blomster og husdyr, her er det noe for enhver smak. Så skriv dem ut og kom i gang med ditt neste mesterverk!

Arrangør

Stephan Savage is de oprichter van GBcoloring, AusmalbilderGB, KleurplatenGB-website. Stephan Savage deelt veel artikelen over het inkleuren van kleurplaten voor kinderen. Duizenden kleurplaten worden door hem gratis gedeeld. De missie van Stephan Savage is om kinderen over de hele wereld kennis en voordelen over kleuren te brengen.

Lokale

AusmalbilderGB, Sankt-Josefs-Weg 9, 78247 Hilzingen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer