DÅLLE

DÅLLE

Fra 150,00 NOK

Sted

Dato

19. Juni 2023, 18:00 - 19:00

Beskrivelse

Dålle er sørsamisk og betyr bålet, og er en visuell familieforestilling for barn fra 6 år og oppover. Stykket handler om en jente som mister sin mor. Hun føler seg ensom i verden og i sitt farvel med gammen hun nå skal forlate, våkner bålet til liv. Bålet viser henne fantastiske historier om hennes samiske kulturarv. I denne mystiske verdenen møter hun moren sin, Jupmele og Aahkaene, gudinnene. I hennes reise i denne verdenen finner hun en styrke i seg selv, og hun forstår at hun aldri er alene. Det finnes en kraft som er like gammel som tiden selv, og her ifra kan du hente styrke og mot. 


Medvirkende:
Emma Sofie Joma Rustad - Skuespiller
Elisabeth Eilertsen Eldevik - Skuespiller
Kevin Ulstad - Tekniker

Egil Wikdahl - Komponist
Thorunn Wikdahl - Regikonsulent

Lokale

HAVET, Strandveien 104, 7067 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag Mer