Creedmoor 2020 inviterer til årets konseptslipp!

Arrangementet ble avlyst

Creedmoor 2020 inviterer til årets konseptslipp!

Billetter fra 70,00 NOK

Sted

Dato

18. Mars 2020, 22:00 - 19. Mars 2020, 03:00

Beskrivelse

CREEDMOOR 2020 INVITERER TIL ÅRETS KONSEPTSLIPP

Generelt om arrangementet:

Adresse: Karl Johans Gate 10

Dato: 18. Mars

ID 18

Dørene åpner 22:00 og stenger 03:00

Dresscode: Casual/Strict eller russeartikler.

Medbrakt drikke er ikke tillatt! Det vil være alkoholsalg i baren.

Vold eller hærverk vil medføre til utestengelse fra arrangementet.

Gydlig ID er pass, bankkort med bilde og førerkort.

Garderoben vil være betjent til enhver tid.

Forhåndsbestill billetter før naboen din gjør det!

Cc i døren: 100kr

Arrangør

KJ10 er byens nyeste og hippeste 18+ klubb. En klubb kan være så mangt, men her fester vi som om vi er på et godt vorspiel som varer hele kvelden uten at naboen banker på døren. DJ pumper ut beats som du ville spilt på din egen fest, med hits, deilige pop-låter og glemte one hit wonders. Den rosa sofaen i det dimmede hjørnet er nøye plassert der, for at du kan invitere med deg din utvalgte når du føler deg ekstra heldig. Vi ønsker velkommen til highfives & hugs i Karl Johans gate 10.

Lokale

KJ10 KJ10, Karl Johans gate 10, 0154 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.