Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Creedence Story Night // Biorama, Holmestrand // Fre 7. Okt

Arrangementet ble avlyst

Creedence Story Night // Biorama, Holmestrand // Fre 7. Okt

Fra 240,00 NOK

Sted

Dato

7. Oktober 2016, 20:00 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Creedence Story Night m/Fortunate Sons kommer til Holmestrand Fredag 7. oktober!

Premieren i i Drammens Teater i september ble utsolgt flere uker før forestillingen, og der er det satt opp ekstraforestilling i Desember. Før den tid kommer showet til Holmestrand.

Med klassikere som Up Around the Bend, Heard it through the Grapevine, Proud Mary, Hey Tonight, Good Golly Miss Molly, Have you ever seen the Rain, Susie Q, I put a Spell on you, Down on the Corner og Bad Moon Rising var Creedence Clearwater Revival et av verdens mestselgende band under sin storhetstid.Fortunate Sons - the Creedence Clearwater Revival Experience henter fram den rockenerven og det bluesdrivet originalene sto for, og en konsert med bandet dekker behovene til både de som vil trimme dansefoten og de som vil synge med av full rockehals.

I anledning 45-årsjubileet for singelen Have you Ever Seen the Rain reiser nå det norske bandet Fortunate Sons rundt med forestillingen Creedence Story Night. Da premier den 17. september ble utsolgt settes det nå opp ekstraforestilling søndag 18. desember. Her vil bandet spille seg kronologisk gjennom alle albumene til originalen, og trekke ut de mest kjente låtene ispedd historikk om både band og låter.

Gjennom konserter på blant annet Notodden Bluesfestival, John Fogerty-After Party på Smuget etter sjefen sjøl sin konsert i 2010, Drammen By's offisielle St Hans-feiring foran 4000 begeitrede
publikummere, et av Eruopas største biker-treff i regi av Hydra MC og flere utsolgte konserter på Buddy Scene i Drammen og Drammens Teater har Fortunate Sons med sine rocka og energiske tolkninger spilt på seg et rykte somet forrykende live-band som tilnærmer seg originalene med stor respekt.

Arrangør

Lokale

Biorama / Holmestrand Kulturkontor, Rådhusgaten 11, 3080 Holmestrand

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer