CRAWLERS (UK)

CRAWLERS (UK)

Billetter fra 200,00 NOK

Sted

Dato

16. November 2022, 19:30 - 23:00

Beskrivelse

FKP Scorpio Norge presenterer: CRAWLERS

Crawlers kommer til Oslo!

Alt-rock kvartetten fra Liverpool har på kort tid markert seg som et eksepsjonelt godt liveband, og serverer slående låter med kraftfulle tekster. Vi gleder oss til å oppleve dem live i Norge for første gang, når de gjester Sub Scene i Oslo i november!

Crawlers slapp den selvtitulerte debut-EPen sin i oktober 2021, etter å ha jobbet intenst sammen under pandemien. Bandet sier selv at grunge-låta «Statues» ble et slags vendepunkt i låtskrivingen, med tekster om Black Lives Matter. «We’re trying to raise other voices in the rock scene that aren’t as loud about such topics.»

De kaller sounden sin «genreless and genderless», og blir inspirert av blant andre Phoebe Bridgers, Queens of the Stone Age og Bring Me The Horizon. Bandet har også brukt mye tid på blant annet TikTok, hvor de har vokst på imponerende vis, og deler med fansen hvordan bandlivet er bak fasaden.

Bandet solgte ut turneen sin i UK tidligere i år på kun tjue minutter, og har fått millioner av streams på kort tid. Om Crawlers klarer dette så tidlig i karrieren, blir det spennende å se hva som skjer på veien videre. Vi gleder oss!


Fri alder

Lokale

Sub Scene Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.