Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Cover Charge er tilbake!

arrangementet ble avsluttet

Cover Charge er tilbake!

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

30. September 2023, 21:00 - 23:30

Beskrivelse

Cover Charge er tilbake på Kullebunden lørdag 30. september.
Bandets repertoar er fulladet med kjente og kjære låter fra 50-90 tallet med høy partyfaktor. I løpet av en kveld med Cover Charge får du presentert låter fra artister som Creedence, Status Quo, Åge Aleksandersen, Marius Müller, ZZ-Top, Bryan Adams, Elvis Presley, The Rolling Stones, The Beatles, Roxette, Abba og mange, mange flere.
Ta med deg venner, ta på deg danseskoa og varm opp stemmen, for dette blir en kveld med mye moro. Vi sees.Cover Charge er:
Magne S. Jensen, vokal.
Kåre Aune, gitar.
Bjørn Jansen, gitar.
Tomasz Ozog, bass.
Patrick M. Leiva, trommer.

Lokale

Kullebunden Spiseri, Jan Baalsruds plass 5, 1410 Kolbotn

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer