Cold Meat Junction // The Gig of a Lifetime

19. Oktober 2019, 18:00 - 23:59

Kråka Pub, L. P. Wettres vei 20, 1392 Vettre

Helt siden starten i 2004 har Cold Meat Junction kombinert støvete præriecountry med skjeggstubbete rølperock. Suksess i inn- og utland har for lengst gått til hodet på dem og de står i dag fram som mer stormannsgale enn noensinne. Bandet er ikke Oslo Konserthus-materiale akkurat.

Fra nedslitte, innrøykte barer og hønsenettingarmerte scener kommer Oslobandet Cold Meat Junction nå til Kråka Pub. Gutta har holdt på siden 2004, og ryktene vil ha det til at de er i bedre form enn noensinne. Forventningene er alltid skyhøye når dette lurvete præriebandet spiller opp til dans med tilhørende inntak av gylden leskedrikk.

Et utsøkt utvalg slagere fra de siste tre tiår serveres i respektløse arrangementer med smak av rock og country, utøylet kreativitet samt et totalt fravær av selvironi. Under cowboyhattene skjuler det seg musikanter med bakgrunn fra Solistkoret, pop-storsatsingen Mother og skoleverket. De leverer trestemt koring, middels gode gitarsoli og et scenenærvær du nok knapt har opplevd maken til.

Martin Selfors, vokal | Richard Thorsen, gitar/vokal | Sigurd Myhre, gitar | Mads Løken, bass/vokal | Sigbjørn Aschim, trommer

Aldersgrense 20 år

Dørene åpner kl. 18.00