Gå til hovedinnhold

CLAES LINDBERG SHOW + BANKETT

CLAES LINDBERG SHOW + BANKETT

Fra 795,00 NOK

Sted

Dato

7. September 2024, 18:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

🎉🎶 KJEMPENYHET: CLAES LINDBERG SHOW KOMMER TIL LØKJA I TRYSIL! 🎶🎉

Ja, du leste riktig! Under årets Trysilrypa, 7. september, kan vi stolt presentere Claes Lindberg Show som kommer til å sette fart på festlighetene i Løkja i Trysil!

Program for rypehelgen:

📅 Fredag 6. september:

- Jørund Westgård spiller opp til dans i puben!

📅 Lørdag 7. september:

- MARKED i gaten - Kom og opplev våre lokale shoppingmuligheter

- DØL DUO sørger for å varme opp til CLC-konsert

- CLAES LINDBERG SHOW gir deg en konsertopplevelse du sent vil glemme!

🎉 Bankett med 2-retters meny:

Banketten begynner rett etter markedet, og det blir servert en deilig 2-retters meny.

Pris for bankett og show: 795,-

Dette blir en fantastisk helg fylt med musikk, mat og gode opplevelser. Ikke gå glipp av denne sjansen til å oppleve Claes Lindberg Show og mye mer i Trysil!

Sett av datoene, inviter venner og familie, og bli med på en festlig helg på Løkja i Trysil! Vi gleder oss til å se deg der! 💃🕺🍽️🎉

Arrangør

Lokale

LØKJA, Løkjavegen 2, 2420 Trysil

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Shortcuts

Populære eventer

Nearby events

Events af samme type

Oppdag mer