Christer Torjussen på Søndre! Showstart kl 21.00

21. Mars 2020, 19:00 - 23:59

Søndre Samfunn, Trondheimsvegen 228, 2070 Råholt

Standupshow med Christer Torjussen!

Hvor mange ganger har du tenkt: Er det mulig? Hvorfor sa eller gjorde jeg akkurat det? Burde jeg ikke visst bedre? Går det virkelig an å være så idiot?

Ja, det gjør det. Og akkurat dette tar Christer Torjussen for seg i sitt nye soloshow. For to år siden satte han opp den kritikerroste forestillingen «Drittpappa» - nå er han tilbake med oppfølgeren som naturligvis heter «Idiot».

Her tar Christer for seg blant annet hvordan man ikke takler skilsmisse, kjærlighetssorg, sjalusi, dating, midtlivskrise, dårlige avgjørelser og rollen som alenepappa. Samt alle de små, idiotiske tingene vi gjør hver dag som vi kanskje ikke legger merke til eller tør å prate om. 

Christer Torjussen er i stallen til Stand Up Norge og fast inventar på Latter i Oslo og har snart 20 års fartstid på den norske standupscenen. Den rutinerte komikeren har mottatt både Komiprisen og andre utmerkelser for sine ærlige og selvironiske opptredener, hvor han ikke er redd for å by på seg selv og sine svakheter. Noe de aller fleste kan relatere seg til å kjenne seg igjen i. Man er tross alt bare et menneske, er man ikke?

Showstart kl 21.00 varighet ca 70min.

Vi pynter opp storsalen med tepper, minglebord, stemningslys. DJ spiller go’musikk før og etter showet. Vi bygger bar med salg av øl, vin, cider, brus og snacks. Baren er åpen fra 18.00 til 01.00.

Kun 200 billetter til showet!

NB! Early Bird-billettene ble utsolgt på 2 dager!! 

Aldersgrense: 18år

Retningslinjer: Forbudt med video og lydopptak av showet.

Ansvarsfraskrivelse: Kjøpte billetter refunderes ikke.