Chris Wicked

Chris Wicked

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

6. Mai 2023, 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Chris Wicked band har blitt sammenlignet med artister som Depeche Mode, Nick Cave og Anathema, eller våre egne Seigmen og Madrugada.

Kombiner dype og melankolske tekster på klingende bergensk og et band av erfarne musikere som har adskillige internasjonale turneer på CV-en, så får du et unikt og særegent band som bare må oppleves, både på plate og ikke minst live!

Debutalbumet «Aleine» ble utgitt i 2021 til sterke anmeldelser verden over, og begge singlene har blitt spilt på nasjonal radio.

Denne kvelden kan man forvente «klassikere» fra debutalbumet, samt låter som vil dukke opp på neste plate.

Chris Wicked er best kjent som vokalist i Malice in Wonderland hvor han turnerte rundt om i verden og ga ut flere album.

DJ Hoest sørger for stemning før og etter konserten.

Besetning:

Rune Nordahl-Pedersen – Gitar

Eskil Sæter – Bass

Marius Mathisen – Trommer

Chris Wicked – Vokal

BIllett 200

18+

Arrangør

SKUR 14 arrangerer i hovedsak musikk og kulturarrangementer.

Lokale

Skur 14/Øvingslokaler i Bergen AS, Holbergskaien 1, 5004 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.