skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Chefs table: Kulinarisk Akademi

arrangementet ble avsluttet

Chefs table: Kulinarisk Akademi

Fra 775,00 NOK

Sted

Dato

13. Oktober 2017, 18:30 - 20:30

Beskrivelse

I forbindelse med Mathallens bursdagsfeiring blir det arrangert Chefs table i regi av Kulinarisk Akademi, fredag 13. august kl. 18.00 på Torget i Mathallen!

Med fokus på mat og vin i kombinasjon blir det servert en 10-retters middag laget av kokker fra KA, hver kokk presenterer hver sin rett. Det er også mulig å bestille tilpasset vinpakke. Oppmøte kl. 18.00 med felles aperitif og tygg, før gjestene blir vist til bordene og første rett serveres.

NB! Begrenset antall plasser! Pris kr. 999,- per person for middagen, kr. 775,- for tilpasset vinpakke.

Kveldens meny og kokkene bak:

Tygg og aperitif (felles før vi setter oss):

Posjert vaktelegg, pepperrot og surdeig // Tartar med estragon og sort pepper // Skagen lux, flatbrød og fennikel-gress

Vin: Champagne Blanc de Blanc, Ruinart

av Jostein Medhus

*

Eggeplomme/jordskokk/gravet eggeplomme/trøffel/røkt marengs med tang

Vin: Champagne Blanc de Blanc, Ruinart

av alle kokkene

*

Artisjokk, løyrom og stikkelsbær

Vin: Sauvignon Blanc, Oliver Zeter

av Morten Haakenstad

*

Kamskjell, blåskjell og reker

Vin: Sauvignon Blanc, Oliver Zeter

av Marius Myrstrand

*

Kongekrabbe, blomkål, avruga og fermentert selleri- og østerssaus.

Vin: Jurassic Park Chenin Blanc, Field Recordings

av Kristian Rønnestad

*

Beter, kolje og byggryn

Vin: Côtes du Jura La dent de Charnet, Rolet

av Synne Brandtzæg

*

Jarlsberg 5år, potet og tyttebær

Vin: Côtes du Jura La dent de Charnet, Rolet

av Jonas Modell

*

Piggvar, knutekål og røkt fløte

Vin: Santa Barbara County Chardonnay, Au Bon Climat

av Marius Martinsen

*

Kylling, sopp og mais

Vin: Agostino Petri Chianti Classico Riserva, Vicchiomaggio

av Andreas Lønn Johannessen

*

Solbær, Nyr, hasselnøtt

Vin: Nierstein Pettenthal Riesling Auslese, Kühling-Gillot

av Espen Vesterdal Larsen

Arrangør

Lokale

Mathallen Oslo, Vulkan 5, 0178 Oslo

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer