skip to main content

CAITLIN PALM Live Kongsvinger

Siste sjanse

CAITLIN PALM Live Kongsvinger

Fra 175,00 NOK

Sted

Dato

25. Mai 2024, 20:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Caitlin Palm er en ny, spennende countryartist i Norge som henter inspirasjon fra dagens Nashville. Caitlin har gjort seg bemerket med sin kraftige og særegne stemme. Caitlin Palm er med på å fremme den moderne countrymusikken i Norge og har i tillegg møtt stor interesse fra utlandet. Caitlin Palm er en artist som fremfører musikken sin med stor spilleglede sammen med sitt band.

Musikken til Caitlin har nådd lyttere i hele 80 land. Hun har over 300.000 avspillinger på Spotify og det jobbes for tiden i studio med Caitlin’s andre album. I løpet av denne sommeren er Caitlin booket til flere festivaler, deriblant med Hellbillies og Vassendgutane.

Tidligere har artisten bla opptrådt under MGP Jr. i Oslo Spektrum, sunget med Madrugada, spilt med artister som Morten Abel og Anastacia samt deltatt på uendelige konserter rundt om i Norge som soloartist og med andre tidligere band.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5KRhR0Dy3FaVKbrf1RgnoF?si=aAiOGrfLRMys B6UQXKC-fA

You Tube: https://www.youtube.com/channel/UCRgyQAd6qkPJ7sjJPgQoMUw

Arrangør

Lokale

Elg Elg Bar, Glommengata 69, 2211 Kongsvinger

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer