"Bygdefesten" - Fredag 23.aug - Staysman & Lazz, Slagerkameratene

23. August 2019, 19:00 - 24. August 2019, 01:00

Amfi Eidsvoll, Gladbakkvegen 1, 2070 Råholt

Velkommen til Råholtdagene 2019!

Fredag 23.august blir det virkelig fest på Råholt med selveste Staysman & Lazz. Det blir også topp stemning og allsang når Slagerkameratene setter i gang. Det blir stort serveringstelt hvor DJ`en varmer opp før konsertstart på scenen.

Staysman & Lazz

Staysmann & Lazz var blant fjorårets aller mest streamede artister – sammen med store navn som DJ Broiler, Nico & Vinz og Adelén. Singlene «Kaptein Morgan», «Frk Moet», «Brun og Blid» og «Se så Glad Nissen er», har alle flere millioner streams. Sistnevnte ble streamet over 3 millioner ganger bare i Desember, og var helt oppe på 6. plass på VG-lista.   
Duoen fra Fredrikstad slapp slitt første album våren 2014, «Helt sykt store hits». Staysmann og Lazz, med Stian Thorbjørnsen i spissen, spiller utsolgte konserter i alle kriker og kroker av landet. Senest høsten 2015 fylte de Rockefeller sammen med Katastrofte, og publikum blir servert et sceneshow uten sammenligning når denne gjengen inviterer til fest.
Våren 2015 deltok duoen i MGP med sangen "En godt stekt pizza". Nylig fylte de (med venner) 6000 festklare personer i Oslo spektrum.

https://www.staysmanoglazz.no/

Slagerkameratene

Slagerkameratene er et party- og eventband fra Jessheim i Akershus.
Slagerkameratene spiller – som navnet tilsier – slagere! Nye og gamle; for unge og gamle. Reportoaret har fokus på hardtslående pop/rock med mye funky rytmer og riff. Men her kommer også innslag av både country og blues! Slagerkameratene har et bredt repertoar som du både kan danse til, synge til eller rett og slett lytte til!

Slagerkameratene er et overskuddsprosjekt for alle medlemmene, og det smitter over på publikum. Med ekte spilleglede og til sammen nesten hundre års sceneerfaring gnistrer det av Slagerkameratenes publikumsfrieri. Det er party fra første til siste låt.

http://www.slagerkameratene.no...18 års aldersgrense.
Ledsager = Gratis uten billett, må vise gyldig ledsagerbevis

NB: Helgepass innregistreres ved ankomst fredag, man vil få bånd som også gir adgang lørdag. Det vil si at du slipper registreringskø på lørdag. Helgepass er personlig og kan ikke overdras av andre.

Early Bird - Fredagsbillett UTSOLGT
Ordinær - Fredagsbillett 350,00 NOK + 24,99 NOK gebyr
Helgepass (fredag og lørdag) UTSOLGT