Byens bønder - bokslipp og samtale

Byens bønder - bokslipp og samtale

Fra Gratis

Sted

Dato

1. Juni 2023, 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Arkitektkontoret Fragment og tegneserieskaperen Esben S. Titland slipper tegneserien Byens bønder, utgitt på Fagbokforlaget

Tegneserien er et av resultatene fra forskningsprosjektet Cultivating Public Space, om landbruk i det offentlige rom, ledet av NMBU. Fragment og Titland har utviklet en tegnet verktøykasse, som både forteller om mulighetene byen byr på, og hvordan manøvrere i regelverk og andre praktiske utfordringer, når man skal skape et landbruksprosjekt i et av byens offentlige rom. 

Kvelden åpner med en presentasjon av forskningsprosjektet og av arbeide med boken og avslutter med en samtale mellom bidragsytere og et utvalg av byens bønder. 

Det vil bli servering - og tegneserien vil være til salgs. 

Lokale

Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag Mer