Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Busstur til Molde

Arrangementet ble avlyst

Busstur til Molde

Fra 650,00 NOK

Sted

Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Tur til Molde med Fossefallet Supporterklubb!

Er du klar for en uforglemmelig dag med fotball og spenning? Bli med oss i Fossefallet Supporterklubb på tur til Molde

📅 Dato og Tid: 20. mai 2024, Bussene går fra Neptun Pub kl. 05:00 og rett hjem etter kampslutt.

💸 Pris: Fossefallet medlem: 650,00 NOK. Ikke medlem: 900,00 NOK.

Det må være minimum 30 påmeldte for at bussen skal gå senest 6.mai 2024

Når du bestiller tur med fossefallet godtar du Fossefallets turregler. Turreglene kan leses her: https://www.fossefallet.no/tur...

Arrangør

Hva gjør Fossefallet Supporterklubb?

Fossefallet Supporterklubb arbeider aktivt for å skape et levende og engasjerende supportermiljø rundt vår lokale fotballklubb, Sarpsborg 08. Vi bidrar til å fargelegge byen under hjemmekamper, skaper imponerende TIFO på tribunene og organiserer bussturer til de fleste bortekampene. I tillegg arrangerer vi varierte supporter events for våre medlemmer.


Om starten av Fossefallet supporterklubb: En stolt historie

Stiftelsen av Fossefallet

Det hele begynte før sesong starten i 2005 da Glenn Lund fikk en telefon fra styret i FK Sparta Sarpsborg (nå Sarpsborg 08). Morten Nilsen, kjent for sin pratsomme natur, var stemmen som spurte om Glenn kunne tenke seg å starte en supporterklubb for Andersens menn. Etter en inspirerende samtale med Nilsen, var Glenn klar for å ta på seg oppgaven.

Det var ikke enkelt å skaffe folk til styret, men til slutt fikk glenn med seg Bjørnar Olsen og Steinar Røed om bord og senere kom flere med og startet Fossefallet Supporterklubb sin reise. Tross noen utfordringer underveis, ble supporterklubben raskt en sentral del av den gang FK Sparta Sarpsborgs støttespillere.


Starten på Fossefallet navnet og slagordet:

Bjørnar Olsen kom opp med det kraftfulle navnet Fossefallet, som fikk umiddelbar tilslutning fra supportermiljøet. Slagordet "Non Debellicata" - "ikke overvunnet" - ble en integrert del av klubbens identitet og logo, sammen med tallet 12 som symboliserte ambisjonen om å være lagets 12 mann.

Vekst og suksess på turene:

Fossefallets første turer var beskjedne, men med tiden og lagets fremgang på banen, økte også interessen. Fra små grupper på de første turene, fylte de etter hvert opp hele 3 busser på de beste turene - et imponerende engasjement selv i norsk 2. divisjon.

Samhold og Inkludering:

Supoterklubben satte samhold og vennskap høyt, og dette ble tydelig gjenspeilet i medlemssammensetningen som strakte seg fra 5 til 80 år. Alle aldersgrupper fant sitt hjem i Fossefallet, og sammen støttet de FK Sparta Sarpsborg mot fremgang.

Dramatikk og feiringer: Fossefallets reise:

Gjennom årene har Fossefallet Supporterklubb opplevd en berg-og-dalbane av oppturer og nedturer med fotballlaget Sarpsborg. Alt fra nedrykk til opprykk, navnbytte og logobytter til intense byfester i Sarpsborgs gater. Høydepunkter som opprykkene og seierene ble feiret med stolthet og glede blant supoterklklubbens medlemmer og byens tilhengere.

Fossefallets styrke på bortebane:

Fossefallets engasjement viste seg spesielt på bortekampene, der vi ofte var flere og mer høylytte enn hjemme. Deres massive oppmøte på bortekamper gjorde Sarpsborg 08 til den klubben med best oppmøte på bortebane i Norge.

En fremtid med stolthet og lidenskap

Glenn Lund og resten av Fossefallet styret så lyst på fremtiden, klare til å fortsette å støtte laget sitt og skape minnerike øyeblikk sammen. De er mer enn bare supporterklubbens grunnlegere men de har brakt glede og inspirasjon til fotballklubben Sarpsborg og blitt en del av Sarpsborg's hjerte og sjel.

Fossefallet Supporterklubb første logo:


Lokale

Aker Stadion, Julsundvegen 14, 6412 Molde

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer